Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar!

Logo Riool Techniek Drenthe

Rioolontstopping

Heeft u last van verstopt riool?? En wilt u een rioolontstopping laten uitvoeren? Wij zijn een betrouwbaar rioolbedrijf dat u graag van dienst is!

24 / 7
Storingsdienst

Bel vandaag nog!

Rioolontstopping: Voorkomen is beter dan genezen

Heeft u last van rioolproblemen? En wilt u een rioolontstopping laten uitvoeren? Wij zijn een betrouwbaar rioolbedrijf dat u graag helpt met uw rioolprobleem. 

Het kan iedereen overkomen: een verstopt toilet of een afvoer die niet goed doorloopt. Vaak is dit het gevolg van slecht onderhoud of het verkeerde gebruik van het riool. Een rioolontstopping kan dan noodzakelijk zijn om verdere problemen te voorkomen. Heeft u direct hulp nodig? Onze 24/7 storingsdienst staat voor u klaar. Neem vandaag nog contact met ons op. 

Hoe werkt een rioolontstopping?

De taken die nodig zijn om een rioolontstopping uit te voeren, vragen om de deskundigheid van een professional die ervoor gezorgd heeft dat hij de benodigde kennis, vaardigheden en apparatuur beheerst. Het is geen eenvoudig klusje dat je zelf even snel kunt klaren. Het proces omvat verschillende stappen, te beginnen met het nauwkeurig lokaliseren van de verstopping. Gelukkig staat de technologie van tegenwoordig niet stil en staan ​​er geavanceerde technieken zoals camera-inspectie en rookdetectie voor ons beschikbaar die de lokale rioolexpert kan toepassen. Vervolgens kunnen wij op professionele wijze de verstopping verwijderen en het probleem oplossen. Het is dus ten zeerste aanbevolen om contact op te nemen met een expert om de klus te klaren en te zorgen dat er geen blijvende schade wordt toegebracht aan uw rioleringssysteem.

rioolontstopping doucheputje

De gevolgen van een verstopt riool

Een verstopt riool kan voor veel overlast zorgen. Denk hierbij aan een rioollucht in huis, lekkage en waterschade. Ook kan een verstopping leiden tot gezondheidsrisico’s en milieuvervuiling. Het is daarom verstandig bij een rioolprobleem snel actie te ondernemen.

Rioolontstopping door Riooltechniek Drenthe

Riooltechniek Drenthe (onderdeel van Installatiebedrijf Herold Pouwels) is dé specialist op het gebied van rioolontstopping in de regio. Onze vakmensen beschikken over de juiste kennis en apparatuur om elk rioolprobleem snel en vakkundig op te lossen. Daarnaast geven wij onderhoudsadvies om toekomstige problemen te voorkomen.

Heeft u last van een verstopt riool of wilt u meer informatie over onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op. Riooltechniek Drenthe staat voor u klaar!

Bent u hulp nodig met uw riool?